Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!
Ingyenes visszahívást kérek

"A" korlátlan jogosítvány

Szerezz motoros iskolánkban A kategóriás jogosítványt könnyedén, bármikor kezdhető ONLINE kresz tanfolyammal. A program tartalmazza az új, kibővített tesztadatbázist, válaszokkal együtt és akár 1 nap alatt elvégezhető! A motor jogosítvány gyorsan, kiemelt ügyintézéssel (feláras szolgáltatás) is megszerezhető nálunk. Motoros gyakorlat és vizsgák hétköznap, illetve alapáron hétvégén is.

"A" kategóriás jogosítvány - Nemzetközi kategória. A 35 kW teljesítményt és a 0,2 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meghaladó motorkerékpár, továbbá a 15 kW-ot meghaladó teljesítményű motoros tricikli. Ezzel a motoros jogosítvány kategóriával bármekkora motort vezethetsz vagy az előbb említett motoros triciklit.

"A" kategóriás jogosítvány ára...legalább 23 és 1/2 betöltött életév.

A kategóriás KRESZ vizsga 23 és 3/4, járműkezelési vizsga (rutin) 24 évesen tehető.

Jelentkezz nagymotor jogosítvány tanfolyamra:

  • ugorj be személyesen irodánkba vagy FelvevőPontjainkba (görgess lejjebb a helyszínekhez)
  • hívd autósiskolánkat telefonon: 06 30 234 0034
  • kérj visszahívást a jobb oldali dobozban
  • jelentkezz online a honlapon
  • írj emailt, gyorsan válaszolunk rá

Mi kell a beiratkozáshoz?

  • személyi igazolvány (vagy útlevél) és lakcímkártya másolat
  • jogosítvány másolat, ha van már bármilyen jogsid
  • orvosi alkalmassági igazolás, ha nincs még jogsid. Bármely körzeti orvos, üzemorvos vagy autósiskolánk orvosa is kiállítja és beiratkozás után is ráérsz behozni.
  • első részlet, azaz 65.500 Ft, átutalással is fizetheted

FIGYELEM!
8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!


Ha sürgős a motoros jogosítvány, kresz vizsga időpontot már a beiratkozásnál foglalhatsz KIEMELT ügyintézésnél!

Jelentkezz a tanfolyamainkra!

Beiratkozni személyesen vagy online - postázással tudsz.
Központi irodánkban és kis irodáinkban azonnali ügyintézés van.
Felvevőpontjainkon keresztül 2 ütemben történik a beiratkozás, az anyagleadás után a helyszínen kapott irodai telefonszámokat kell hívnod, hogy egyeztess a beiratkozás 2. részéről, ill. mielőbb kezdhesd a tantermi vagy az online tanfolyamot.

Az A kategóriás kresz tanfolyam interneten végezhető e-learning formában. Ez egy hivatalos - a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott - interaktív tan- és tesztanyag 3D-s animációkkal, illetve a teljes, aktuális tesztanyaggal, kiváltja a tantermi képzést. Az online anyag minden tesztkérdést tartalmaz, ami a hatósági vizsgán előfordulhat.

Előnyei:
- tényleg azonnal kezdheted és akár 1 nap alatt elvégezheted
- hatékonyabb, gyorsabb, egyszerűbb, mint a tantermi képzés
- nincs szükség tankönyvre, elavult, nem működő CD-re
- nincs várakozás a tanfolyamkezdésre és nem kell hetekig tanterembe járni
- kényelmes és kötetlen, bárhol-bármikor végezhető
- külföldről jössz haza? Ezzel akár 3 hét alatt megcsinálhatod a korlátlan jogosítványt.

KRESZ vizsga?

A beiratkozástól számítva 9 hónapon belül kresz vizsgán kell részt venned, ill. a beiratkozástól számított 12 hónapon belül sikeres vizsgát kell tenned, különben jogszabály szerint az elméleti tanfolyamot meg kell ismételned.

8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!


Beiratkozás után 1,5 héttel akár már mehetsz is vizsgára. Nagymotor jogsihoz kresz vizsgát 3 helyszínen tudsz tenni:
- Kelenföld, XI. Budapest, Petzvál József u. 39. (hátsó épület)
- XIV. Zugló, 1141 Budapest, Komócsy u. 17-19.
- Szigetszentmiklós, Csepeli út hrsz. (M0 Csepeli lehajtónál)
A helyszínt és az időpontot a Te igényeid szerint választjuk ki.

A kresz vizsga érintőképernyős számítógépen zajlik, amin 1 db 55 kérdéses A kategóriás KRESZ (Közlekedési ismeretek) tesztlapot kapsz majd. A tesztlap 75 pontos, ebből 10 hibapontod lehet, vagyis 65 pontot el kell érned a sikeres vizsgához. Sikertelen tesztlap esetén pótdíjat kell fizetni (4.600 Ft) és pótvizsga időpontot kérni (ezt megteheted a vizsga helyszínén vagy motoros iskolánk is intézheti).
Ha a kresz vizsga nem sikerül, attól még nem veszik el a meglévő jogsidat!!!
A sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, ezidő alatt kell egy sikeres forgalmi vizsgát tenned.

Hogyan megy a motoros oktatás?

Nagymotor jogosítványnál az első feladat a tanpályás járműkezelési (rutin) gyakorlat, ezt követi a járműkezelési (rutin) vizsga, majd a forgalmi vezetés és a forgalmi vizsga.
Tan- és vizsgapálya cím (a forgalmi gyakorlás is a környékén van):
- Kispest, XIX. Budapest, Hofherr Albert u. 109. (Citroen M5 mögött a Nagykőrösi útnál)

A GyorsJogsi Motoros Iskolában a korlátlan jogosítványt modern Yamaha FZ6 N Fazer motorokon szerezheted meg , vidám, jófej és tapasztalt oktatóink közül férfit és nőt is választhatsz. Nagymotorjaink állítható ülésmagasságúak, így alacsony termetűek is tudnak gyakorolni rajtuk.
A motoros vezetési órák a hét minden napján, így hétvégén is reggeltől estig választhatók, az oktatókkal rugalmasan meg tudjátok beszélni.

Gyakorló motorozás A jogosítvánnyal?

Ha van már korlátlan A jogosítványod, de régen vezettél vagy ritkán ülsz fel a gépre és szeretnél kicsit gyakorolni akár a rutinpályán, akár a forgalomban, nálunk azt is megteheted 4.500 Ft/óra díjért. Ha a saját motoroddal szeretnél menni, akkor az oktató óradíja 4.200 Ft/óra. Egy motoros vezetési óra itt is 50 perc, ahogy a gyakorlati oktatásnál.

3 munkanappal a sikeres forgalmi vizsgád után a személyivel vagy útlevéllel, lakcímkártyával, eredeti iskolai bizonyítvánnyal, meglévő jogosítvánnyal (vagy ennek hiányában az elsősegély kártyával és orvosi alkalmassági igazolással) mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Hivatalosan 21 napon belül elkészül az új, kártyaformátumú, már az A kategóriát is tartalmazó jogosítványod.
Míg az új jogsid nem kapod meg, A kategóriába tartozó motorkerékpárt vagy motoros triciklit nem vezethetsz - még a hivatalokban kapott adatlappal sem!

Yamaha FZ6 N